Skjermbilde 2017-01-03 kl. 17.34.05.png

Redaksjonen våren 2017

 

Morten Aashammer Gjennestad  
Redaktør
Snart ferdigutdannet lektor  i engelsk, historie og sosiologi som fortsatt lurer på hva han vil bli når han blir stor. Håper det er lektor. Hadde vært beleilig. Ellers veldig fan av forfattere som het George eller Mary.

Fredrik Guneriussen 
Layoutansvarlig
Film,- og radiomann. Har tidligere studert industriell design, men kunsten seiret tilslutt over industrien. Fremadstormende litterat og Linnéa Myhre-ekspert.

Kari Marte Nielsen 
Markedsføringsansvarlig
Språkviter som har startet på master innen sosiolingvistikk. Favoritter innen feltet er blant annet dialekter, språkendringer og språkhistorie. Glad i natur, dyr og frisk luft, noe som passer bra når man er oppvokst og har odel på en gård mellom fjord og fjell på Nordvestlandet. Ellers veldig glad i å fotografere, utforske verden, lese bøker og å være kreativ.

Tiril Lyslo Haugskott
Redaksjonsmedlem
Studerer allmenn litteraturvitenskap, og har gått på skrivelinjen ved Åsane Folkehøgskole. Liker fortsatt å skrive, men ender som regel opp med å se på Netflix i stedet.

Knut M. Tjørstad
Redaksjonsmedlem
Statsviter og har en masteroppgave innen politisk teori, og tar nå bachelor i litteraturvitenskap.

Randi Marie Nygård
Redaksjonsmedlem
Noobie på masterutdanninga i nordisk språk og hobbynerd på fritida. Tar meg gjerne en tur i skog og mark, men aerobicsalen på sit er også et godt alternativ. Har tidligere studert biologi og sikter mot en karriere som lærer med sans for litt av hvert. Håper /riss/ kan bidra til gode erfaringer til min akademiske karriere en gang i fremtiden.

Belén Sophie Urbye
Redaksjonsmedlem
Utdannet filmmanusforfatter, men skal nå bli litteraturviter. Tar en kombo og skriver master om litteratur og filmteksten. Komplisert origin story – derav det rare navnet.

                                                            

 

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s