Kristin Bjørge Hovde
Redaktør
Har en forkjærlighet for true crime og fiksjon som skremmer, og håper en dag å kunne se en skrekkfilm i sin helhet uten å gjemme seg bak en pute. Når hun ikke er på skolen, bruker hun (alt for mye) tid i godstolen med en katt på fanget og et dataspill å forsvinne inn i. Studerer allmenn litteraturvitenskap.

Jon Henrik Knapskog
Redaksjonsmedlem og økonomiansvarlig
Studera litteratur på masternivå. Interessert i science fiction, det absurde, alle formar for spel og korleis me fortel historiar.

Benedikte Fiskergaard Ytterli
Redaksjonsmedlem og SoMe-ansvarlig
Studerar allmenn litteraturvitskap på masternivå. Ho er også illustratør for Under Dusken, kunstnar på insta og gjer-det-sjølv-entusiast. I tillegg brukar ho store delar av stipendet på LP-plater, diktsamlingar, øl, bruktbutikkar og ellers det som gjer ein hipster varm om hjartet.

Marie Sigerset
Redaksjonsmedlem
Studerer allmenn litteraturvitenskap med en forkjærlighet for dramatikk og prosa. Også kjent som lyrikkfobi. Interesserer seg blant annet for kjønnsteori, bildung i film og litteratur, absurd teater, realisme og Kafka-memes.

Kristin Eline Marthinsen
Redaksjonsmedlem
Studerer allmenn litteraturvitenskap. Fantasy-entusiast som har alt for mange hobbyer. Kan snik-plagiere heklemønster fra hva som helst. Lengter etter dagen når hun skal flytte inn i en leilighet som har plass til alle bøkene hennes.

Sandra Alnes
Redaksjonsmedlem

Astrid Thue Voss
Redaksjonsmedlem

Maren Holmen
Redaksjonsmedlem

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s