Maren Holmen
Redaktør
Samler på bøker og kjenner stor tilfredstillelse av å tilføye nye tilskudd til bokhyllen sin. Er også glad i å både lese og skrive dikt. Studerer litteraturvitenskap og føler Henrik Ibsen forstår henne på et dypere nivå. Rydder seg frem i livet og er en stor tilhenger av sol og varme!

Kristin Bjørge Hovde
Redaksjonsmedlem og layoutansvarlig
Har en forkjærlighet for true crime og fiksjon som skremmer, og håper en dag å kunne se en skrekkfilm i sin helhet uten å gjemme seg bak en pute. Når hun ikke er på skolen, bruker hun (alt for mye) tid i godstolen med en katt på fanget og et dataspill å forsvinne inn i. Studerer allmenn litteraturvitenskap.

Jon Henrik Knapskog
Redaksjonsmedlem og økonomiansvarlig
Studera litteratur på masternivå. Interessert i science fiction, det absurde, alle formar for spel og korleis me fortel historiar.

Benedikte Fiskergaard Ytterli
Redaksjonsmedlem og SoMe-ansvarlig
Studerar allmenn litteraturvitskap på masternivå. Ho er også illustratør for Under Dusken, kunstnar på insta og gjer-det-sjølv-entusiast. I tillegg brukar ho store delar av stipendet på LP-plater, diktsamlingar, øl, bruktbutikkar og ellers det som gjer ein hipster varm om hjartet.

Marie Sigerset
Redaksjonsmedlem
Studerer allmenn litteraturvitenskap med en forkjærlighet for dramatikk og prosa. Også kjent som lyrikkfobi. Interesserer seg blant annet for kjønnsteori, bildung i film og litteratur, absurd teater, realisme og Kafka-memes.

Kristin Eline Marthinsen
Redaksjonsmedlem
Studerer allmenn litteraturvitenskap. Fantasy-entusiast som har alt for mange hobbyer. Kan snik-plagiere heklemønster fra hva som helst. Lengter etter dagen når hun skal flytte inn i en leilighet som har plass til alle bøkene hennes.

Astrid Thue Voss
Redaksjonsmedlem
Studerer nordisk og allmenn litteraturvitenskap ved NTNU. Hun elsker klassikere, folkediktning, Ibsen – særlig Hedda Gabler – og pene bøker. Det ligger alltid en notatbok på nattbordet hennes, og i hylla står det blekk og fyllepenn klar til bruk. Ellers fortaper hun seg gjerne i en film (krim, drama, komedie, arthaus, you name it), sine egne tanker eller en god bok, gjerne med flere kopper te ved siden av.

One thought on “Redaksjonen

  1. Hei, kan dere legge ut utlysningen (og annet også) som ligger på Facebook-sida deres, her? For oss som ikke er på Facebook, mener jeg …

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s