Astrid Thue Voss
Redaktør
Studerer nordisk og allmenn litteraturvitenskap ved NTNU. Hun elsker klassikere, folkediktning, Ibsen – særlig Hedda Gabler – og pene bøker. Det ligger alltid en notatbok på nattbordet hennes, og i hylla står det blekk og fyllepenn klar til bruk. Ellers fortaper hun seg gjerne i en film (krim, drama, komedie, arthaus, you name it), sine egne tanker eller en god bok, gjerne med flere kopper te ved siden av.

Kristin Bjørge Hovde
Redaksjonsmedlem og layoutansvarlig
Studerer master i  allmenn litteraturvitenskap, og er kulturjournalist i Under Dusken. Hun har en forkjærlighet for truecrime og fiksjon som skremmer, og håper en dag å kunne se en skrekkfilm i sin helhet uten å gjemme seg bak en pute. Når hun ikke er på skolen, bruker hun (alt for mye) tid i godstolen med en katt på fanget og et dataspill å forsvinne inn i.

Kristian Lillenes
Redaksjonsmedlem
Kristian tar en bachelor i allmenn litteraturvitenskap, og har lest opptil flere bøker. Han er kulturjournalist i Under Dusken og linjeforeningsleder i Gengangere, sistnevnte mest for maktfølelsen. Ideallitteraturen hans er uforutsigbar og dunkel, med en slags sydende dyster gru. Som Trondheimsværet.

Lisa Sæther
Redaksjonsmedlem
Lisa tar en bachelor i allmenn litteraturvitenskap. På en gjennomsnittlig dag er det hiphop, Oscar Wilde, filosofiske diskusjoner og eksistensielle temaer som står i hodet på henne. Hun takker sjeldent nei til et glass rødvin hjemme hos venner eller en shot på byen.

Oda Sofie Mathisen Gallefoss
Redaksjonsmedlem
Studerer bachelor i allmenn litteraturvitenskap med et årsstudium i fransk. Hun er også reportasjeredaktør i Under Dusken og journalist for Subjekt. Oda Sofie liker å lese alt fra klassisk litteratur til norske samtidsromaner. Når hun har fri vil hun helst spise god mat, lese og skrive, oppleve kultur i alle former, og være ute på noe moro.

Benedikte Fiskergaard Ytterli
Redaksjonsmedlem, SoMe-ansvarlig, Layoutansvarlig
Er masterstudent i allmenn litteraturvitskap, kunstnar på insta og gjer-det-sjølv-entusiast. I tillegg brukar ho store delar av stipendet på LP-plater, diktsamlingar, øl, bruktbutikkar og elles det som gjer ein hipster varm om hjartet.

Kristin Eline Marthinsen
Redaksjonsmedlem
Studerer allmenn litteraturvitenskap. Fantasy-entusiast som har alt for mange hobbyer. Kan snik-plagiere heklemønster fra hva som helst. Lengter etter dagen når hun skal flytte inn i en leilighet som har plass til alle bøkene hennes.

Maren Holmen
Redaksjonsmedlem
Samler på bøker og kjenner stor tilfredsstillelse av å tilføye nye tilskudd til bokhyllen sin. Er også glad i å både lese og skrive dikt. Studerer litteraturvitenskap og føler Henrik Ibsen forstår henne på et dypere nivå. Rydder seg frem i livet og er en stor tilhenger av sol og varme!

One thought on “Redaksjonen

  1. Hei, kan dere legge ut utlysningen (og annet også) som ligger på Facebook-sida deres, her? For oss som ikke er på Facebook, mener jeg …

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s