Randi Marie Nygård
Redaktør
Tilbakevender til Trondheim etter en vår i København. Holder på med master i norsk grammatikk i ungdomsskolen, og håper på å bli lektor etter hvert. Elsker Haruki Murakamis utrolige univers.

 

Irene Lockertsen
Redaksjonsmedlem
Nynorsknerd og nordnorsk emigrant som tar ein bachelor i litteraturvitskap og for tida utviklar ei lita forelsking i Toril Moi. Skulle elles ønske ho hadde lese fleire verk av asiatiske forfattarar.

 

Nikoline Berge
Redaksjonsmedlem
Språknerd som skriver master i engelsk litteratur. Leser alltid seks bøker på én gang, stor fan av pirking og har aldri sagt nei til quiz.

 

Hanna Hatløy Øvereng
Redaksjonsmedlem og økonomiansvarlig
Nordiskstudent uten hobbyer. Fyller tomrommet med planter, strikking og Tuborg lite. Aspirerende punktlighetsmenneske, dialektfetisjist og vestlandsseparatist.

 

Hanna Kristine Rødland
Redaksjonsmedlem og sosiale medier-ansvarlig
Opprinnelig Osloborger som tar bachelor i nordisk språk og litteratur. Har en forskjærlighet for norsk litteratur, da spesifikt bøkene av Tore Renberg.

 

Sandra Alnes
Redaksjonsmedlem
Lektorstudent i unordiske språk (engelsk og tüsk). Har stor lidenskap for blant annet Yorkshire-te, dialekter og ordspill. «Bestemor».

 

Kristin Eline Marthinsen
Redaksjonsmedlem
Andreårsstudent på Allmen litteraturvitenskap som har alt for mange hobbier. Lengter etter dagen når hun skal flytte inn i en leilighet som har plass til alle bøkene hennes.

 

Fredrik Guneriussen
Redaksjonsmedlem
Film- og litteraturviter med adapsjonsteori og /weird tales/ som spesialfelt. Denne hjemvendte rissveteranen er Arne Næss-wannabe og én femtedel av en nå rimelig legendarisk kollokviegruppe.

                                                        

 

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s