Temaet for høstens nummer er “kanskje”, og dette er et tema jeg tror kan vekke skrivelysten hos mange, særlig i de vanskelige ukene som har vært. “Kanskje” er et ord som sikkert for mange handler om å gruble over hva som kunne ha vært, og hva som kunne ha blitt gjort annerledes. Det kan være alt fra “kanskje jeg skulle ha sagt hade”, til “kanskje jeg burde høre hvordan det går” og “kanskje jeg skal lære meg makramé.” Det er et ord som skaper refleksjoner, men det er også et ord som skaper muligheter. For kanskje er det mer til verden enn vi tror?

For meg er kanskje et ord jeg er veldig glad i å bruke altfor mye. For det meste bruker jeg det når jeg ligger våken til klokken 0300 på natta og lurer på om den personen jeg gikk forbi på gata i dag vinket til meg eller om de bare klødde men isåfall hvis de vinket til meg hvem var de da for de så liksom litt kjente ut og det er kleint for jeg vinket bare sånn halvveis tilbake.

Jeg skal prøve å bruke det mest for å utforske muligheter. Og ting jeg ikke kan så godt. Og jeg håper det er det du vil gjøre også. For jeg tror vi kunne gitt strøm til hele byen med all den grublingen vi gjør, men siden det er vanskelig å få til så kan du kanskje formulere en slags tekst eller tegne noe fint?

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s