riss - tidsskrift for språk og litteratur sitt bilete.

Tidsskriftet riss og Litterært kollektiv ønsker hjertelig velkommen til riss-slipp og musikkperformance torsdag 23.november!

Kvelden åpner med slipp av høstens utgave av /riss/, «Ekstase». Det vil være innlegg fra noen av bidragsyterne, blant annet professor emeritus Gunnar Foss. Det nye nummeret vil bli vist fram for første gang og vil være til salgs. Det blir også annonsering av neste semesters tema.

Vi tar kontant og vipps.

I samarbeid med poeten Margrethe Aas har musikkteknolog Øystein Hansen Marker jobbet fram et verk hvor tekst og lyd spiller på lag. Denne kvelden blir det urfremføring av verket.

Arrangementet holdes i år på Ni Muser, hvor det er mulighet for kjøp av forfriskninger underveis for den som skulle ønske det.

Vi håper det lar seg gjøre med et lite avbrekk i en ellers hektisk eksamensperiode, slik at nettopp du kommer denne fredagen!


Åpent for alle og gratis inngang!

Margrethe Aas har gitt ut to diktsamlinger på Tiden forlag. Vy (2015), og Eim (2017). Hun skriver om mennesker, natur, hus og håndverk.

Øystein Hansen Marker er utdannet musikkteknolog ved NTNU. Han arbeider her med improvisasjon i spennet mellom vokal og elektronikk

Litterært Kollektiv er en frivillig organisasjon som jobber med å formidle og utforske litteratur. Vi arrangerer Ugressfestivalen i september, men har også en rekke arrangement og prosjekt gjennom året. Du finner oss på www.litteraertkollektiv.no

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s