ANDREAS B, PLAKAT

Tidsskriftet riss og Gengangere, linjeforeningen for nordisk og litteraturvitenskap, ønsker hjertelig velkommen til riss-slipp og Prix de Gengangere fredag 19. mai!

Kvelden åpner med slipp av vårens utgave av riss, «Limbo». Det vil være innlegg fra noen av bidragsyterne, og det nye nummeret vil bli vist fram for første gang. Det blir også annonsering av neste semesters tema. Gengangere tar så over stafettpinnen med en spennende quiz og prisutdelingen Prix de Gengangere, hvor ansatte, forelesere, professorer og studenter tilknyttet nordisk og allmenn litteraturvitenskap ved NTNU får sin fortjente heder.

Avstemningen til Prix de Gengangere er allerede klar, gå inn å avgi din stemme 🙂 (legg gjerne ved en begrunnelse for dine svar)
https://docs.google.com/forms/d/1jvO9bsqkfikfOxaI0uti9Fa6Edd99qr6P7r7EC40Jjc/viewform?edit_requested=true

Arrangementet holdes i år på Sellanraa Bok og Bar ved Litteraturhuset i Trondheim, hvor det er mulighet for kjøp av forfriskninger underveis for den som skulle ønske det.

Kleskode blir for guttene et sted mellom dress og Dragvoll, og for jentene en mellomting av ball og lesesal. Vi håper det lar seg gjøre med et lite avbrekk i en ellers hektisk eksamensperiode, slik at nettopp du kommer denne fredagen!

Åpent for alle og gratis inngang!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s