Redaksjonen i forlaget og tidsskriftet Beijing Trondheim består av forfatterne Mathias R. Samuelsen og Rune F. Hjemås. Forlaget ønsker å synliggjøre og bygge under Trondheims litteraturmiljø, i tillegg til å «på nytt sette Trondheim på kartet som et viktig og vitalt sted for kunst og litteratur.» riss vil gjerne være med på å gjenerobre Trondheim som kulturby (til tross for hva Anne B. Ragde måtte mene om de mulighetene). Vi lurte derfor på hvordan litteraturmiljøet i Trondheim egentlig kan karakteriseres? Hvem setter den litterære dagsordenen?

Både Mathias og Rune er rissvenner (senest i riss 01/2013 «Modning og erindring» trykte vi et lite intervju med Mathias om modenhet og utvikling i blant anna hans eget forfatterskap. Bestill her.). Vi spurte hva det vil si for Trondheim å ha egne tidsskrift og hvor viktig det er å ha disse som publiseringsplattformer.

Beijing Trondheim svarer på noe av dette og mer på risstorisk aften i Adrianstua 13. september. 10473194_667918809946004_4815379514538536989_nLes også Rune F. Hjemås sitt intervju med «Sceneskifte»-redaktør Maren på Beijing Trondheims nettsider her.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s