2343_950_300

I anledning riss« 20-årsfeiring, inviterer redaksjonen og Kulturutvalget ved Studentersamfundet i Trondhjem til jubileumsvorspiel! Dette vil være en uformell opptakt til høstens store feiring av jubileet, og kveldens tema er både dagsaktuelt og fremtidsrettet: Mennesket vs. maskin. Hvordan møtes menneske og maskin i litteraturen, og hva slags språk benytter vi oss av i møte med samtalepartnere som ikke er mennesker?

Arrangementet er gratis og alle er velkomne. Det finner sted på Klubben onsdag 05. mars, klokken 19:30.

Kveldens program vil bestå av to foredrag og avsluttes med en konsert:

  •  Yuri Cowan (førsteamanuensis ved Institutt for språk og litteratur). Foredrag om science fiction og teknologi i litteraturen under tittelen «Science Fiction and Fantastic Technologies of the Book».
  • Heidi Brøseth (førsteamanuensis ved Institutt for språk og litteratur) vil dele sin forskning på høflighet (eller mangel på sådan) i språklige møter mellom mennesker og maskiner.
  • Valerious er et trondheimsbasert band, der låtskriver og gitarist selv er studenter ved Institutt for språk og litteratur. Musikken tør å utforske det såre, men også de store spørsmålene. Det er drømmer og håp; minner og opplevelser; det er livet og en øl på Klubben. Valerious er å leve i øyeblikket og nyte livet til det fulle, med vissheten om at morgendagen snart demrer.
Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s