Endelig kan vi presentere høstens nummer: Maskerade. Vi takker dem som var på sleppfesten for en flott kveld, både opplesere og publikum, og vi vil også sende en spesiell takk til Carsten ved antikvaiatet og bokbaren som sørget for fantastisk vertskap.
På tirsdag 04.12 vil vi holde stand i «gata på Dragvoll. Da har du muligheten til å kjøpe det nyeste nummeret av riss, eller noen av de tidligere numrene, om du mangler noen i samlinga di. Om du ikke har mulighet til å befinne deg i nærheten av standen vår på tirsdag, så fortvil ikke. riss kan også kjøpes her.

rissframsidetilblogg

I år var vi svært heldige og fikk mange gode tekster tilsendt. Derfor kan vi i høst friste med flere forfattere fra ulike forfatterstudier rundt om i landet, men vi stiller også med kjente navn fra Dragvoll, slik som Johan Dragvoll, Professor Jan Ragnar Hagland, vinner av beste master ved hf: Per Esben Svelstad og forfatter og filolog Kristin Fridtun. Vi er også stolte av å kunne presentere navn som Arne Melberg og Arild Linneberg.

Skulle du ha noen spørsmål om riss, er det bare å sende oss en epost på riss @ stud dott ntnu dott no. Om du er innom standen vår den 04.12 er vi selvfølgelig mer enn villige til å svare på spørsmål da også.

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s