Til høsten kommer mange redaksjonsmedlemmer til å slutte i riss, og vi er på utkikk etter nye og engasjerte INL-studenter til å fylle tomrommene.

Som redaksjonsmedlem er du med på å skaffe, lese og bearbeide mange spennende tekster, i tillegg til å korrigere, korrekturlese og ordne layout. Redaksjonen har ett fast møte i uken, og mot slutten av semesteret har vi en redigeringshelg der vi korrekturleser tekstene og ferdigstiller tidsskriftet for trykking. Det går helt fint å kombinere riss-arbeidet med studiene. Å være med i riss er sosialt, morsomt og en veldig god erfaring å ha med seg videre!

Vi søker også etter en ny layoutansvarlig, som vil bli opplært i løpet av vårhalvåret. Som layoutansvarlig jobber du i InDesign med å gjøre riss klart for trykken, og ellers deltar du i tekstarbeidet og har det morsomt sammen med resten av riss-redaksjonen.

Kunne du tenke deg å være med i riss? Send en e-post til riss@stud.ntnu.no innen 10. februar og skriv litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med. Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre. Vi oppfordrer spesielt språkstudenter til å søke!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s